tiistai 16. joulukuuta 2014

Kassi on auki myös 2015!!

Päivitystä taas kassiauki-ryhmältä. Kun katsoo edellisten viestien  päivämääriä, voisi kai puhua vuosituksesta päivityksen sijaan!

I alla fall, tarkoittaen tällä kertaa: Italiassa kaikki kaadumme. Tänä vuonna siis suuntaamme pizzan ja pastan syntysijoille. Tuotteista pizzat ovat kovin tuttuja jo Itävallasta, ja odotukset ovat sitä myöden suuret...

Paikaksi valikoitunut erinäköisten vaiheilujen kautta La Thuile. Sijainti Italian ja Ranskan rajalla Aostan laaksossa. #6 ja #1 ovat käyneet paikan päällä kertaalleen. Sillä kertaa retken keskipisteenä toimi Courmayeur aivan Mont Blancin juurella. Sinne varmasti suunnataan päiväretkelle tälläkin kertaa, onhan alla poikkeuksellisesti taksin sijasta vuokra-auto!?!


Aostan laakson ruuat olivat hyviä ja viinit melkein erinomaisia reilut 10 vuotta sitten. Tilanne tuskin on kovin muutunut, joten kyllä pullukoiden taas kelpaa... Allekirjoittanutkin (aka kassinhaltija) lähtee historiallisen vuoden tauon jälkeen taas mukaan! Ryhmän vahvuus tänä vuonna on..... no, tarkennetaan myöhemmin, ainakin 4! Ja tammikuun tarkennus, 4 henkeä on ryhmän vahvuus!

#6


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti