tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Vuosi vaihtui ja on aika alkaa hehkuttaa tulevaa! Kuumotusta on jonkin verran ollut jo ilmassa sähköposteista päätellen ja syystäkin. Nimittäin kävi niin, että viime talvena matkalla Söldeniin, Saksalainen suharimme ajoi ystävällisesti pois moottoritieltä ja teki pienen ketunlenkin Arlbergin laakson kautta ruuhkat välttääksemme. Ajettiin sitten St Antonin kylän läpi ja Transportterissa alkoi jo osalla kyyneleet valumaan kun ei pysähdyttykään vaan päästeltiin tylysti läpi kylän muka kohti parempaa... Yksi on varma, tänä vuonna ei ohi ajeta! Ei sitten metriäkään...

Siis matkakohteeksi on jo toistamiseen KAST:n historiassa valikoitunut St Anton. Miksi sitten toisen kerran samaan mestaan? Onko rinteet hyviä? No ei ole. Onko keskus ruuhkaton ja rauhallinen? Ei tasan oo. Onko kylä halpa? Ei ole sitten alkuukaan. Ei sitä vaan pystykään järjellä selittämään, ne vaan tietää jotka ovat käyneet. Muutamana hyvänä asiana voidaan toki mainita lumivarmuus, melkein rajattomat offarit ja yhden pienen rinneravintolan, Mooserwirtin, vieraanvaraisuus, mutta näillä ei ole mitään tekemistä sen asian kanssa miksi sinne suunnataan. EIPÄ!

Kuukauden päivät saa vielä odottaa, että homma alkaa konkretisoitumaan. Sillä välin voi vaikka muistella vanhoja viime talvelta "trailerin" merkeissä. Laatu on huono, pikkuruudusta katsottavaa. Koko 12min. pätkän saa #1:ltä muistitikulle. Siinä on hyvä kuvanlaatu.


 
 

Hevosmiehiä on kiittäminen tämän vuoden kassinvenyttämisestä! Hyvästi homeloukut ja kellarikaksiot! Tervetuloa 125m2 penthouse isolla parvekkeella, kolmella vessalla, kolmella makuuhuoneella sekä luksuurisella keittiöllä ja olohuoneella kylän keskustasta ja päähissiasemien välittömästä läheisyydestä. Kyllä kelpaa! Sieluni silmin voin jo nähdä yhden jäsenistämme hörppimässä shampanjaa kylpytakki päällä parvekkeella... Ei helvetti. Pysytään tutkalla!
 
#1
 


2 kommenttia:

  1. Asiallinen meininki! Polte alkaa todellakin olla jo kova :)!

    VastaaPoista
  2. Tuo Mannerheimun lastensuojeluliitto on muuten ohjeistanut nuorten vapaa-ajan käyttöä...

    http://mll-fi-bin.directo.fi/@Bin/631372396bdb44ace609712bc0107dbc/1357220903/application/pdf/6028718/MLL%20Kassi%20t%C3%A4ynn%C3%A4%20asiaa%20kouluille%20VALMIS%20LOW.pdf

    Sisällysluettelosta kohta 2. Neljän tunnin tehokas kassiohjelma...

    VastaaPoista